Faciliteter i Terneparken

Terneparken ligger i Asferg i flotte, landlige omgivelser med grønne områder. Både faciliteter indbyder til socialt samvær.

Terneparken har mange dejlige fællesrum. På vores lange gange har vi små hyggelige kroge, hvor du kan få en lille sludder med din nabo.

Vi har en stor og lys café, Café Ternen, som tilbyder et bredt udvalg af velsmagende retter. Du er velkommen til at invitere dine pårørende til at spise med i caféen.

Vi har en opholdsstue, som du kan låne til at fejre mærkedage i. Husk dog at bestille lokalet i god tid. Café Ternen leverer gerne maden mod forudbestilling.

I opholdsstuen har vi et skønt klaver, som kan benyttes, hvis du eller dine gæster har lyst til at give et nummer.

Vores café og opholdsstue kan åbnes op til ét stort rum, hvor der nemt kan sidde 100 personer og spise. Hver tirsdag har vi forskellige arrangementer i den sammenlagte café og opholdsstue, f.eks. modeopvisning, tøj- og skosalg, banko, musikunderholdning og foredrag. Opholdsstuen bruges også flittigt til at vise film på det store lærred, så du vil føle, du er kommet i biografen. En duft af popkorn breder sig som regel, når der vises film.

I kælderetagen findes der flere træningsmaskiner, hvor du har mulighed for at holde din fysik ved lige via selvtræning. Der er fyldestgørende brugsanvisninger ved maskinerne.

I vores EDB-café kan du lære at bruge internettet og de basale funktioner på din computer.

I Terneparken er der også hyggelige udeområder. Vi har en skøn atriumgård med en lille sansehave og lækre solkroge. Gården er flisebelagt, så du også kan komme rundt, selv om du er i kørestol eller bruger rollator. Vi har også træningsredskaber i vores udeområde.

Terneparken har en bus vi råder over hver 3. uge og ellers efter aftale med det andet center der bruger bussen.