Boligerne i Terneparken

Læs om boligerne i Terneparken, herunder mulighederne for TV, internet og telefon m.m.

Terneparken har 11 ældreboliger med kald, otte bostedspladser, 17 almindelige plejeboliger, 10 demensvenlige plejeboliger, en demensaflastningsplads og to almindelige aflastningspladser. Boligerne er fordelt på fire boenheder; en med ældreboliger, en med demensvenlige plejeboliger og to med almindelige plejeboliger.

De almindelige plejeboliger er lyse og rummelige torumsboliger. Boligerne består af en stor stue kombineret med køkken-alrum, et stort soveværelse og et stort badeværelse med bruser. I soveværelset er der et stort klædeskab. De fleste af boligerne har enten en terrasse eller altan.

De demensvenlige plejeboliger er lyse og rummelige etrumsboliger. Boligerne har stort badeværelse med bruser. I sove- og opholdsværelset er der et stort klædeskab. Der er et dejligt fællesrum til boligerne, hvor du kan opholde dig i selskab med personalet.

Ældreboligerne er fordelt på to adresser: Ternevej 8C og Rolighedsvej 7-15. Alle ældreboligerne er lyse og rummelige torumsboliger med en stor stue kombineret med køkken-alrum, et stort soveværelse og et badeværelse med bruser.

Ældreboligerne på Ternevej 8C ligger i stueplan og på 1. sal. Der er en terrasse til boligerne i stueplan, og en altan til to af dem på 1. sal. Der er også en stor fælles altan på 1. sal.

Ældreboligerne på Rolighedsvej er alle i stueplan. De er bygget som rækkehuse, og hver bolig har egen terrasse. Derudover er der en stor fælles græsplæne.

Du skal selv kontakte en TV-udbyder for at få TV i din bolig. Der er frit valg af TV-udbyder.

Der er telefonstik i alle boliger, så du kan have fastnettelefon.

Hvis du har en fastnettelefon og ønsker at beholde dit nuværende telefonnummer, skal du kontakte dit teleselskab og bede dem om at flytte dit nummer til din nye adresse i Terneparken.

Hvis du har en mobiltelefon, skal du bare tage den med, når du flytter. Du bør give dit teleselskab besked om din nye adresse, men skal ikke gøre yderligere.

Hvis du vil have internet i din bolig, skal du selv kontakte en internetudbyder. Der er frit valg af internetudbyder.

Hvis du gerne vil have forsikringer (f.eks. indbo-, ansvars- og/eller ulykkesforsikring), skal du selv kontakte et forsikringsselskab.

Der er ikke noget krav om, at du skal have forsikringer, når du bor i Terneparken.

Du må ryge i din bolig, når der ikke er personale til stede.

Som udgangspunkt må der ikke bo husdyr i din bolig.